У кінологічному центрі на Рівненщині підростає «конкурентка» Патрону

893 0

Ми у соцмережах:

У кінологічному центрі на Рівненщині підростає «конкурентка» Патрону

Опікується чотирилапою молодший інспектор-кінолог Тарас Логвись, який має восьмирічний стаж роботи і виховав не одне покоління службових собак.

Із чотиримісячною Добі кінолог тренується до двох годин щодня.

«Вона — розумничка і легко піддається дресируванню. Тому в майбутньому шукатиме наркотичні засоби. А поки що у кінологічному центрі вона забезпечена збалансованим харчуванням, регулярним оглядом у ветеринара і постійною увагою та турботою з боку інших кінологів. Коли Добі підросте й освоїть навчальний курс службових собак, то стане повноправною колегою, а можливо і конкуренткою славнозвісному Патрону», — повідомляють правоохоронці.

Додамо, що до Кінологічного центру поліції Київщини приїхали 11 службових собак із Нідерланд. Усі вони пройшли відбір і початковий курс тренування за напрямком пошуку вибухових речовин і зброї.

Пізніше службові собаки будуть передані спеціальним підрозділам поліції Київщини з метою залучення їх в спеціальних операціях, а також на прифронтових територіях для допомоги по розмінуванню, виявленню незаконного переміщення і зберігання вибухових речовин, зброї та боєприпасів.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також