У Китаї батьки відмовилися від дитини-перевертня

1713 0

Ми у соцмережах:

У Китаї батьки відмовилися від дитини-перевертня

Маленька китаянка Лю Джан Лі з'явилася на світ з рідкісним спадковим захворюванням — "синдромом перевертня". Від неї відмовилися батько з матір'ю, і лише далекий родич врятував дівчинку від притулку. Тепер він шукає лікарів, котрі б допомогли дівчинці.

Лю народилася з чорними плямами на шкірі і підвищеною волохатістю. Частина обличчя і 60% поверхні її тіла вкриті густим чорним волоссям, що більше нагадує вовну якоїсь тварини, ніж звичайну рослинність на людському тілі. Кілька років тому, коли дівчинці було всього два роки, її мати не витримала лихої долі і пішла з родини. А трохи пізніше батько Лю, котрий якийсь час піклувався про неї, просто не прийшов увечері за нею в дитячий садок і теж зник у невідомому напрямку.

 
Через певний час дівчинку з притулку забрав до себе далекий родич, двоюрідний дідусь Лю Мінін. Хоча хвороба Лю Джанг Лі не доставляє їй фізичних страждань, нещасна дитина, незважаючи на дитячий вік, зазнає серйозних моральних страждань. Дівчинці незабаром треба йти в перший клас, і чоловік мріє, щоб до цього дня знайшовся лікар, котрий позбавив би дитину від жахливої вади — дідусь боїться, що однолітки будуть знущатися над його онучкою. Причому офіційно дівчинку досі ніхто не обстежував і не поставив точного діагнозу. Лише приблизно їй ставлять одну з форм гіпертрихозу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також