У Клесові добудували дитсадок для понад 160 дітей

681 0

Ми у соцмережах:

У Клесові добудували дитсадок для понад 160 дітей

У Клесові, що на Сарненщині, реконструювали дитсадок, який зможуть відвідувати понад 160 дітей.

Про це повідомляють на сторінці Рівненської ОДА у Facebook. Дошкільний заклад відбудовували в межах програми «Велике будівництво».

Як розповідає директорка дитсадку «Веселка» Тетяна Івануха, тепер діти зростатимуть у гарних умовах.

«Тепер у нашого закладу є все, щоб стати місцем щасливого дитинства. Після реконструкції він став ще сучаснішим, зручнішим і теплішим. Важливим є те, що скоротилась черга, яка існує у дошкільні заклади району», - розповіла Тетяна Івануха.

Так, всередині та ззовні заклад повністю готовий, аби прийняти перших вихованців оновленої групи. Загалом дитсадок буде відвідувати 160 дошкільнят.

Будівельники виконали внутрішні, сантехнічні та електромонтажі роботи. А також встановили в групах меблі, ліжка, столи, стільчики та шафи. Оновили й обладнання в харчовому блоці.

«Капітальний ремонт харчоблоку забезпечить заклад новим технологічним обладнанням, що дозволить поліпшити якість харчування та урізноманітнить страви для дітей. А 42 працівники садочку, в тому числі робітники харчоблоку, будуть забезпечені повноцінними та комфортними умовами праці», - зауважила Тетяна Івануха.

Загальна кошторисна вартість реконструкції становить понад 2 млн грн. Гроші на реконструкцію залучали з різних джерел - з обласного бюджету розвитку та Клесівської ТГ.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також