У Клеванській громаді ремонтують одразу три дороги

746 0

Ми у соцмережах:

У Клеванській громаді ремонтують одразу три дороги

Дві ділянки, де зараз тривають роботи, знаходяться у Клевані, ще одна – в Оржеві.

Як ремонтують 1,4-кілометровий відрізок на вулиці Деражненській, проінспектувала заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.

«Під час будівництва виникла необхідність коригування проекту, тому разом із керівництвом громади та будівельниками узгодили розміри тротуарів, радіуси поворотів, а також домовилися про будівництво заїзду поблизу навчального закладу. Загальний кошторис цієї дороги - 14 мільйонів гривень. Третину суми співфінансує Клеванська громада. Нам важливо, щоб роботи не зупинялись. Тому вже з понеділка дорогу розпочнуть асфальтувати, а завершать до кінця вересня. Після цього розпочнуть укладати бруківку на тротуарах», - розповіла Людмила Шатковська.

Дорога є важливою не лише для жителів Клеваня, а й для мешканців інших населених пунктів, додала заступниця селищного голови Ірина Тимощук. Також це шлях до госпіталю та санаторію «Червона калина».

«Нещодавно завершили будівництво сучасної дороги в Зорі. Тривають роботи у Клевані, Оржеві, Полянах, Малинській громаді, біля Шпанова та в інших населених пунктах. Ми бачимо, що завдяки президентській програмі «Велике будівництво» у районі вдалося зрушити з місця численні проєкти, яких роками очікували у громадах», - коментує заступник голови Рівненської РДА Олександр Нестерук. 

За повідомленням Рівненської ОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також