У Клеванському госпіталі випікатимуть «Паску для друга»

665 0

Ми у соцмережах:

У Клеванському госпіталі випікатимуть «Паску для друга»

Вже шостий рік поспіль на Рівненщині триває акція «Паска для друга». Цього разу 1000 великодніх хлібин для бійців на сході України випікатимуть у Рівненському обласному госпіталі ветеранів війни, що у Клевані.

Як розповіла начальник управління культури і туризму Рівненської ОДА, ініціатор «Паски для друга» Любов Романюк, акція стала можливою виключно за підтримки небайдужих людей - підприємців та звичайних жителів Рівненщини.

«Для 1000 пасок потрібно більше 500 кг тіста! А це - 100 літрів молока, 20 кг масла, 260 кг борошна, 10 кг дріжджів, 200 лимонів, 40 кг цукру і родзинок, і 3 тисячі яєць! Починаємо випікати у вівторок на базі Рівненського обласного госпіталю ветеранів війни. Паска буде справжньою, домашньою, а допомагати пекти та прикрашати її будуть хлопці, які проходять у госпіталі реабілітацію. Ось така справжня «Паска для Друга», - прокоментувала Любов Романюк.

Серед тих, хто долучився до акції - КЗ «Ветеранський простір», представники координаційної ради з питань АТО, працівники ОДА та облради, обласні та міські депутати, а також місцеві підприємства – ТОВ «Радивилівмолоко», ТОВ «Імтрекс», ТМ «Крупець», ФОП Саюк Віктор Ананійович, ТМ «Добрик», ТОВ «Inter Beton», ТМ «Чемпіон» та інші.

Чимало творчого потенціалу та любові доклали дітки із особливими освітніми потребами та вихованці обласних закладів освіти. Разом із пасками невдовзі на Схід вирушать малюнки і великодні листівки із теплими дитячими побажаннями для бійців. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також