У Колоденці «Фіат Добло» врізався у «Опель Омегу»

2341 0

Ми у соцмережах:

У Колоденці «Фіат Добло» врізався у «Опель Омегу»

Від удару «Фіат» перекинувся, а його водій та пасажир – утекли . Про цю автопригоду стало відомо від очевидців події.

Інспекторка патрульної поліції Наталія Воєвода факт ДТП підтвердила UA: Рівне і  додала, що водій з місця події зник.

Наталія Воєвода, інспекторка патрульної поліції:

Патрульні опитали свідків та встановили прикмети водія і пасажира, які залишили місце пригоди. Повідомивши орієнтування в ефір радіостанції, один з екіпажів помітив схожих осіб та доставив їх на місце вчинення ДТП, де їх впізнали свідки. У 21-річного водія поліцейські виявили ознаки алкогольного сп'яніння, від проходження огляду на стан сп'яніння керманич відмовився.

Інспекторка патрульної поліції додала, що травмованих у зіткненні немає, а на згаданого чоловіка патрульні копи винесли постанову за статтею «Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів», а також два протокола: за статтею «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів» та за статтею «Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння» по відмові.

Журналістам UA: Рівне вдалось з'ясувати, що «Опелем» керувала місцева жителька Вікторія, у авто вона була з матір'ю, інша машина в’їхала у задню частину її легковика.

Вікторія, водійка «Опеля»:

– Його не було, він як винирнув з-під землі. Він їхав з дуже великою швидкістю, як на моє бачення, з дуже великою швидкістю без увімкнених фар. А потім зафіксували стрілку спідометра, вона завмерла на позначці 150 км/год, це і поліція зафіксувала на свої фотоапарати. Чула крик: «Ігор, скажи щось» і потім я, підійшовши… я зразу телефонувала на швидку, але підійшовши до автомобіля, я просто нікого там не побачила. І був свідок, який бачив, що вони втікали в двори.

Також журналістам завдяки власним джерелам вдалось знайти контакти місцевого чоловіка на ім'я Ігор, на якого поліцейські складали адмінматеріали. У телефонній розмові вчорашні події він прокоментував так:
Ігор, чоловік, на якого склали протокол:
– Я відмовився, я говорив з самого початку, що я не їхав, я з дружиною йшов пішки.
Журналіст:А як же тоді на вас, за що тоді склали? Чому на вас?
Ігор, чоловік, на якого склали протокол:Не знаю, під орієнтування попали, як вони говорили.
Журналіст: Ви будете оскаржувати чи що будете робити?
Ігор, чоловік, на якого склали протокол:Ну да. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також