У Колоденці відкрили «Гніздо Орлів»

1666 0

Ми у соцмережах:

У Колоденці відкрили «Гніздо Орлів»

У клубі селі Колоденка Рівненського району відчинила свої двері пластова домівка «Гніздо Орлів». Це саме те місце, звідки пластуни починають мандрівки в гори, на озера, в замки, на прощі до святинь.

-  В пластовій домівці ми зробили ремонт і хочемо, щоб «Гніздо Орлів» стало затишним місцем не тільки для пластунів, а й всіх, хто хоче з нами дружити. Тут можна посидіти за чаєм, приготувати щось смачне та заспівати під гітару. Також є можливість провести різні зустрічі – як ділові, так і дружні, переглянути фільми. Будемо формувати бібліотеку, - каже отець Віталій Поровчук.

Представники ПЛАСТУ сподіваються, що «Гніздо Орлів» стане затишним місцем не тільки для пластунів, а й всіх тих, хто до них приєднається. Також вони запрошують до себе священиків інших громад.

- Бажаю успіху та подальшого розвитку пластовій домівці «Гніздо Орлів»! А також дякую усім, хто в Рівненському районі підтримує ініціативу впровадження ПЛАСТУ! Адже завдяки цьому діти правильно проводять свій вільний час! Бо ж приницип виховання пластунів - це жити у любові до Бога, Батьківщини та ближнього!, - каже голова Рівненської райдержадміністрації Володимир Пилипчук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також