У колонії захопили "заручника"

1987 0

Ми у соцмережах:

У колонії захопили

Засуджені захопили заручника. За такою легендою у Городищенській виправній колонії сьогодні проходили навчання. Повчитися, як діяти у таких ситуаціях, на Рівненщину приїхали представники в’язниць з усієї Західної України.

У Городищенській колонії відбувають покарання понад чотириста засуджених за тяжкі злочини, серед них і довічники.  Рівне Суспільне повідомляє, що під час навчання відпрацьовують спільні дії працівників групи швидкого реагування із поліцією особливого призначення. За усім спостерігає чотири десятка працівників тюрем із Західної України. 

Щоб відпрацювати алгоритми для того, щоб уберегти, в першу чергу, наших працівників від тих чи інших дій засуджених. Практично в кожній області проходять аналогічні навчання. Відпрацьовуються тільки різні версії. Західне регіональне управління – це 27 установ, 6 областей. І практично всі керівники тут присутні. Я думаю, це їм буде корисно подивитись, – каже начальник Західного міжрегіонального управління установ державної виконавчої служби Михайло Дзюдзь.

За словами Михайла Дзюдзя, за останніх два роки подібних випадків в установах Західного міжрегіонального управління не було. Втім, тренування у тюрмах проводять регулярно.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також