У контрабандиста конфіскують усе майно

1255 0

Ми у соцмережах:

У контрабандиста конфіскують усе майно

Дубенчанин у жовтні 2013 року намагався перемістити з Польщі велику партію прекурсорів - 10 тисяч пігулок із вмістом псевдоефедрину загальною вагою 1,3 кг, що є особливо великим розміром.

Заборонені препарати були виявлені правоохоронцями у зоні митного контролю міжнародного пункту пропуску «Ягодин» у багажному відділенні автомобіля. Їх наркоділок замаскував і помістив у коробку з-під миючих засобів, а також серед особистих речей.

Крім того, під час досудового розслідування за місцем проживання обвинуваченого у Дубенському районі правоохоронці вилучили 5,6 г канабісу, 13 г амфетаміну та ще 350 г псевдоефедринового порошку. Заборонені речовини чоловік зберігав для переробки їх в метамфетамін і подальшого його продажу.

- Вироком Любомльського районного суду Волинської області обвинуваченого було визнано винним у вчиненні тяжких злочинів та йому призначено покарання - 10 років позбавлення волі з конфіскацією усього належного на праві приватної власності майна, – зазначив держаний обвинувач, прокурор відділу нагляду за додержанням законів органами Служби безпеки України та державної прикордонної служби прокуратури Рівненської області Андрій Бабич. – Цей вирок суду законної сили ще не набрав.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також