У Корилкевича на руці — Mercedes, а Берташ — один із 350

2258 0

Ми у соцмережах:

У Корилкевича на руці — Mercedes, а Берташ — один із 350

Голова Дубенської райдержадміністрації Данило Корилкевич, який донедавна входив до сотні найбагатших людей України (за версією журналу «Фокус»), цілком підтверджує свій статус, маючи на руці годинник вартістю понад 43 тисячі доларів.

 
Голова Дубенської райдержадміністрації Данило Корилкевич, який донедавна входив до сотні найбагатших людей України (за версією журналу «Фокус»), цілком підтверджує свій статус, маючи на руці годинник вартістю понад 43 тисячі доларів. Стільки ж коштує, наприклад, новий Mercedes C-класу. Данило Корилкевич дізнається час, дивлячись на механічний годинник марки Breguet, а саме Classique Chronograph з 18-каратного рожевого золота та сапфіровим склом. Годинник цієї ж фірми носить президент Росії Дмитро Медвєдєв, щоправда, дещо дешевшу модель.
 
 
Майже удвічі дешевший годинник, ніж у п. Корилкевича, помічено на руці голови облдержадміністрації Василя Берташа. Його платиновий Ulysse Nardin з ремінцем із крокодилячої шкіри коштує 23 тисячі доларів. До того ж, голова обласної адміністрації може похизуватися тим, що його модель Ulysse 1 виготовлена в обмеженій кількості — у світі таких годинників є лише 350 штук.
 
 
Губиться на фоні п. Берташа і п. Корилкевича міський голова Рівного Володимир Хомко — він користується годинником Omega із сталевим корпусом за 6 тисяч доларів. Щоправда, порівняно з президентом США Бараком Обамою, вартість годинників якого, за даними ЗМІ, не перевищує 2 тисяч доларів, наш Хомко «крутіший». Усі троє рівненських державних службовців надали перевагу швейцарським годинникам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також