У Корці автомобіль налетів на сніговий гребінь і опинився у кюветі

1687 0

Ми у соцмережах:

У Корці автомобіль налетів на сніговий гребінь і опинився у кюветі

Ця автопригода також сталась минулої ночі

За кілька хвилин до п'ятої години ранку рятувальники повідомили поліцію про ДТП на вулиці Київській у Корці, бо там їм довелось вночі працювати. Авто, що впало на дах, вони витягнули на дорогу та поставили його на колеса.

- 21-річний водій автомобіля "Рено Трафік" хотів перелаштуватись з однієї смуги руху на іншу. Він не впорався з керуванням та наїхав на сніговий гребінь, отож автомобіль викинуло на узбіччя і там він перекинувся на дах. Водію госпіталізація не знадобилась. Поліцейські склали на нього адмінпротокол за скоєння ДТП, - повідомила РВ речниця Нацполіції Рівненщини Юлія Мозоль.

Водій Віктор Куць на фейсбук-сторінці Рівне вечірнє згодом повідомив:

-  Прибувши на місце події таоцінивши ситуацію, рятувальники сказали,що нічим не можуть допомогти, сказали нічого оформлять не будуть, бо вони тут нічого не робили, сфотографували, викликали поліцію, забрались і поїхали. Окрема подяка працівникам Корецької поліції, що надали контакти і визвали маніпулятора. Також дякую Івану і Вадиму Шаправським, що підняли з кювета машину і поставили на колеса, як повідомили раніше рятувальники, що це зробили вони.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також