У Корці чоловік приїхав на допит у поліцію п`яним і з хабарем

1828 0

Ми у соцмережах:

У Корці чоловік приїхав на допит у поліцію п`яним і з хабарем

Кілька днів тому на лінію 102 надійшло повідомлення від жителя Великомежиріцької територіальної громади про бійку між односельцями. Працівники поліції, які виїхали на місце події, викликали її учасників для надання пояснень до місцевого відділення поліції.

Наступного дня один з них, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, прибув до відділу поліції №7 у Корець. Поліцейські склали на нього протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ст.130 КУпАП.

Однак чоловік, недовго думаючи, безпосередньо у кабінеті заступника начальника відділу поліції спробував «вирішити» питання про непритягнення до відповідальності за нетверезе водіння і запропонував правоохоронцю 2500 грн хабаря. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка зафіксувала вчинення кримінального правопорушення та вилучила гроші. 

На даний час вирішується питання про арешт грошей та повідомлення особі про підозру у вчиненні кримінального правопорушення

Досудове розслідування проводять слідчі відділення поліції №7 .

Санкція статті передбачає максимальне покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років.

Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні кримінального провадження за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі здійснює Здолбунівська окружна прокуратура.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також