У Корці затримали росіянина з 10 телефонами

4144 0

Ми у соцмережах:

У Корці затримали росіянина з 10 телефонами

Патрульна поліція Рівненщини опрацьовує сотні викликів. Багато з них стосуються підозрілих осіб, предметів, міток та інших подібних подій.

-  Просимо дуже ретельно перевіряти кожну інформацію, по можливості самоорганізовуватись та бути максимально обережними, - повідомляє УПП в Рівненській області. -  Патрульні постійно виявляють підозрілих осіб, передають їх відповідним органам. На стаціонарному посту Корець під час несення служби патрульні зупинили автомобіль Opel під керуванням 27-річного громадянина Російської Федерації. В автомобілі патрульні виявили 10 мобільних телефонів із встановленими додатками, в яких вказувався спосіб виготовлення та розповсюдження наркотичних речовин, у великих об’ємах, та замовлення на хімічну сполуку метиламін, яка може використовуватись для виготовлення вибухових речовин. Громадянина затримали, викликали слідчих і в подальшому передали працівникам СБУ. 

До речі, при вдиханні метиламін викликає сильне подразнення шкіри, очей та верхніх дихальних шляхів. Вдихання метиламіну призводить спочатку до збудження, а потім пригнічення центральної нервової системи. Смерть може настати від зупинки дихання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також