У Костопільській громаді у середу - День жалоби за загиблим гранатометником - морським піхотинцем

1212 0

Ми у соцмережах:

У Костопільській громаді у середу - День жалоби за загиблим гранатометником - морським піхотинцем

33- річний Юрій Самчук загинув 22 червня в районі Макарівки Донецької області під час штурму ворожих позицій внаслідок ворожого мінометного, артилерійського обстрілів отримав поранення несумісне з життям.

Юрій Самчук народився у місті Костопіль. Навчався в Костопільському ліцеї №1 ім. Т. Г. Шевченка, займався карате та волейболом, а за тим - у Костопільському професійно технічному училищі. Працював на СТО та в ТОВ "Українські Лісопильні" у Костополі. Згодом Юрій одружився. Після народження донечки родина переїхала жити в село Тучин. Добродушний, спокійний, товариський Юрій ніколи не відмовляв у допомозі, завжди відгукувався на людський біль чи проблеми.

10 травня 2023 року Юрія мобілізували на військову службу. Він був гранатометник взводу морської піхоти військової частини А2613. Вдома на Юрія чекали дружина та донька.

- Він був добрим, сильним, сміливим, завжди приходив на поміч. Ріс без батька, батько помер, коли Юрію було 7 років. Світла і чесна людина. Усім допомагав. З людьми знаходив контакт і компроміс. Це велика втрата, серце розривається на шматки, розповідає сусідка загиблого.

Костопільська міська рада просить жителів Костопільської громади віддати шану та належно зустріти Героя. Прощання з ним відбудеться 28 червня: о 8:00 - в'їзд похоронного кортежу із загиблим Юрієм Самчуком у Костопіль до майдану Шевченка. Далі похоронний кортеж поїде до села Тучин.

О 2:00– заупокійна літія в його домівці.(с.Тучин, вул.Спортивна, 23-а)..

О13:00–  похорон буде звершуватись у місцевому храмі. Поховають Юрія на місцевому кладовищі в с. Тучин.

О 8:00 з центра міста Костопіль буде їхати автобус у Тучин для тих, хто хоче попрощатися з воїном Юрієм, а потім повернеться назад до Костополя. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також