У Костопільській лікарні поліпшили харчування

771 0

Ми у соцмережах:

У Костопільській лікарні поліпшили харчування

Костопільська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування відтепер більше витрачає на закупівлю продуктів. Вдалося урізноманітнити меню та зробити харчування здоровішим.

Тепер пацієнти щоденно отримують різноманітні м'ясні вироби або рибу, овочеві салати, супи, сік. До того ж, благодійники передають продуктові набори. Перелік та якість страв особисто переглядала директорка лікарні Наталія Кондратюк.

- Зміна керівництва закладів сприяє покращенням. Костопільська лікарня цьому приклад. За декілька місяців новий керівник долає проблеми, що існували роками. Генеральний директор не лише використовує кошти лікарні чи міського бюджету, але й систематично залучає благодійників. Завдяки співпраці та довірі меценатів вдалося оновити посуд, частину лікарняних ліжок, отримати нове обладнання. Та найголовніше, що сьогодні триває облаштування реабілітаційного відділення, каже в.о.міського голови Костополя Давид Дідух. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також