Тепер пацієнти щоденно отримують різноманітні м’ясні вироби або рибу, овочеві салати, супи, сік. До того ж, благодійники передають продуктові набори. Перелік та якість страв особисто переглядала директорка лікарні Наталія Кондратюк.
– Зміна керівництва закладів сприяє покращенням. Костопільська лікарня цьому приклад. За декілька місяців новий керівник долає проблеми, що існували роками. Генеральний директор не лише використовує кошти лікарні чи міського бюджету, але й систематично залучає благодійників. Завдяки співпраці та довірі меценатів вдалося оновити посуд, частину лікарняних ліжок, отримати нове обладнання. Та найголовніше, що сьогодні триває облаштування реабілітаційного відділення, — каже в.о.міського голови Костополя Давид Дідух.






