У Костопільському районі знайшли у лісі дві установки

6802 0

Ми у соцмережах:

У Костопільському районі знайшли у лісі дві установки

Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу спільно з представниками управління СБУ в Рівненській області проводилось відпрацювання питань щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства на території Костопільського району.

Було виявлено порушення порядку провадження господарської діяльності жителем с.Лісопіль Костопільського району, а саме виготовлення деревного вугілля за допомогою двох установок без документів дозвільного характеру, а також порушення природоохоронного законодавства в частині використання земель. Працівниками Інспекції були відібрані проби грунтів для визначення рівня забруднення земель даної території.

За фактами порушень власника притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.52 КУпАП та складено протокол за ч.1 ст.164 КУпАП., який буде передано на розгляд до суду. Правопорушнику надано припис про усунення виявлених порушень, а також будуть виставлені претензії про відшкодування нанесених збитків.

Робота Державної екологічної інспекції Поліського округу щодо виявлення фактів порушення вимог природоохоронного законодавства на території Рівненської та Житомирської областей триватиме і надалі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також