У Костополі чекають міністра юстиції Петренка, який відкриє офіс Open Space у РАЦСі

1479 0

Ми у соцмережах:

У Костополі чекають міністра юстиції Петренка, який відкриє офіс Open Space у РАЦСі

Візит міністра юстиції Павла Петренка до райцентру Костопіль заплановано на 27 червня. Цього дня він має відкрити офіс Open Space у відремонтованому районному РАЦСі.

Відкриття мережі офісів Open Space – сервісів, котрі працюють за європейськими стандартами обслуговування громадян, ініціював Мін’юст. Перший такий офіс було відкрито в Києві в листопаді 2017 року. Його принципова відмінність від РАЦСів полягає у скороченні та спрощенні процедури надання послуг. Це такий собі ЦНАП у юстиції, коли клієнт контактуєте лише з одним оператором, який прийме документи, надасть консультацію й одночасно внесе нову інформацію до реєстру актів цивільного стану через електронний кабінет. Видача готових документів та оплата послуг здійснюються на місці, а вартість не відрізняється від тарифів у звичайних відділах РАЦС.

Офіси нового формату надають 14 послуг, перелік яких з часом буде розширено. Перевагою кожного офісу Open Space є його комфортність - без черг, нервів та тривалих очікувань клієнтів.
З часом всі Open Space перейдуть у розпорядження громад і наповнюватимуть місцеві бюджети, а юстиція лише встановлюватиме і контролюватиме стандарти і якість надання послуг.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також