У Костополі до опитування "5 питань від президента" залучили дитину

786 0

Ми у соцмережах:

У Костополі до опитування

Станом на 14:00 годину на території Рівненської області зареєстровано 60 фактів, пов’язаних із порушенням виборчого законодавства.

Про це сьогодні повідомив т.в.о. начальника ГУНП в Рівненській області Руслан Стрельбіцький під час брифінгу щодо перебігу виборчого процесу.

 

Найбільше у Рівному — 35, Костопільському — 5, Рівненському, Вараському — по 4, Дубенському — 3. Також зареєстовані повідомлення у Здолбунівському, Корецькому, Млинівському, Острозькому, Гощанському, Сарненському, Дубровицькому районах.

Найбільше повідомлень надходить від громадян щодо можливого порушення під час проведення соціологічного опитування «5 питань від Президента» — 26 фактів. За фактом пошкодження виборчих бюлетенів надійшло чотири повідомлення, 12 —щодо проведення передвиборчої агітації. В ході перевірки вказаних повідомлень наразі складено чотири адміністративні протоколи.

А народна депутатка Ірина Геращенко повідомила на своїй сторінці у мережі Фейсбук, що у місті Костопіль до опитування "5 питань від президента" була залучена 14-річна дитина. Нардепка публічно звернулась до омбудсмена Людмили Денисової та дитячого омбудсмена Миколи Кулеби з проханням надати цьому випадку правову оцінку.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також