У Костополі троє підлітків побили та пограбували дідуся

1821 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

У неділю, 27 жовтня, близько пів на сьому вечора 61-річний костопільчанин саме повертався додому, як до нього підійшли троє юнаків та попросили дві гривні. Коли чоловік почав діставати гроші, хлопці вдарили його в обличчя, відібрали мобільний телефон та портмоне із двома банківськими картками. Потерпілий упізнав одного з нападників і описав поліцейським.

Як повідомляє відділ комунікації Нацполіції Рівненщини, оперативники карного розшуку встановили, що до злочину можуть бути причетні 14-ти та двоє 15-річних жителів Костополя. За місцем проживання поліцейські у них виявили 2,9 тис. грн, які зловмисники зняли із картки. Також вони показали, куди викинули телефон 61-річного чоловіка.

За фактом грабежу, вчиненого групою осіб, слідчі Костопільского відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення неповнолітнім про підозру у вчиненні злочину. Відомо, що юнаки вже потрапляли в поле зору працівників ювенальної превенції за вчинення адмінправопорушень. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також