У Костополі кращих школярів району нагородили преміями від ТОВ «Свиспан Лімітед»

1856 0

Ми у соцмережах:

У Костополі кращих школярів району нагородили преміями від ТОВ «Свиспан Лімітед»

Напередодні останнього дзвоника у Костополі відбувся районний зліт учнівської молоді «Творча обдарованість». Ця подія цьогоріч зібрала 128 талановитих учнів, котрі стали переможцями та призерами міжнародних, всеукраїнських та обласних олімпіад, конкурсів МАН, турнірів, фестивалів, та 72 педагогів, які допомагають дітям робити впевнені кроки у майбутнє.

.

Урочиста церемонія нагородження учасників районного зльоту «Творча обдарованість»
Під час урочистостей всі учасники заходу отримали грамоти і грошові винагороди від місцевого деревообробного підприємства «Свиспан Лімітед», яке спрямувало на організацію заходу та преміювання понад 90 тис. грн. Компанія впродовж 14 років опікується освітніми проектами району та всіляко підтримує і сприяє розвитку обдарованої молоді Костопільщини. 2 фото
3 фото Владислав Регеза
Владислав Регеза, учень 9 класу Костопільської гімназії ім. Т.Г. Шевченка
Владислав Регеза, учень 9-го класу Костопільської гімназії ім. Т.Г. Шевченка, став призером ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з французької мови. Хлопець планує у наступному році й надалі поглиблювати знання іноземних мов та розповідає, що перемогу здобув завдяки наполегливості й підтримці вчителів та батьків. А от дев'ятикласник Богдан Мовчан досягнув вагомих результатів вже за перший рік навчання у Малій академії наук, де досліджував «Проблему космічного сміття» і здобув ІІ місце у секції «Аерофізика та космічні дослідження». Він і надалі хоче займатись науковою роботою, збагачуючи свої знання. 4 фото Богдан Мовчан
Богдан Мовчан, учень 9 класу Костопільської гімназії ім. Т.Г. Шевченка
Не залишили поза увагою організатори і педагогів, які навчали учнів та допомагали їм долати вершини освітніх змагань. Вчитель біології Зоряна Снітко впевнена, що всі ці діти у майбутньому стануть видатними науковцями, лікарями, вчителями та працюватимуть на благо нашої країни.
5 фотоЗоряна Снітко
Зоряна Снітко, вчитель біології Костопільської ЗОШ № 6
6 фото Яна Багній
Яна Багній, учениця 11 класу Костопільської гімназії ім. Т.Г. Шевченка, виборола 2 місце у ІІ етапі МАН у секції «Правознавство» з роботою на тему: «Захист прав інтелектуальної власності в Україні»
7 фото Символ заходу мудра сова
Символ заходу «Мудра сова» цьогоріч перейшов до Костопільської гімназії ім. Т.Г. Шевченка, яка підготувала найбільшу кількість призерів освітянських змагань.
У номінації «Найкращий учень-інтелектуал» перемогу одержала Софія Кручок, учениця 10 класу Костопільської ЗОШ № 3, а керівник гуртка Костопільського будинку школярів та юнацтва Людмила Грицюк перемогла у номінації «Учитель нового покоління». 8 фото
Софія Кручок, учениця 10 класу Костопільської ЗОШ №3, переможниця у номінації «Найкращий учень-інтелектуал»
Цьогорічні урочистості відбулися у формі цікавої подорожі шкільною країною, в якій живуть талант і успіх. А саме свято супроводжувалось яскравим концертом вихованців Костопільського будинку школярів та юнацтва. 9 фото 10 фото До привітань учасників районного зльоту і вручення грамот долучились: голова Костопільської районної державної адміністрації Олександр Середа, голова Костопільської районної ради Сергій Ткачук, начальник відділу освіти Костопільської районної державної адміністрації Наталія Беляновська, ректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Алла Черній, директор ТОВ «Свиспан Лімітед» Юлія Федишин, депутат Рівненської обласної ради Василь Кльоп, секретар Костопільської міської ради Дмитро Єрмаченко, помічник-консультант народного депутата Сергія Євтушка Юрій Левчук. 11 фото Вихованці позашкільних закладів, учні загальноосвітніх навчальних закладів, кожен із нагороджених висловили слова вдячності вчителям, батькам і меценатам за знання та підтримку протягом навчального року. В Україні є ким пишатися і до чого прагнути. Є потужний потенціал творчої та обдарованої молоді, вчительської та батьківської громади, а ще - велике бажання бачити свого учня, свою дитину успішною, потрібною людям та суспільству.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також