У Костополі посадовці міськради працевлаштували своїх дружин на керівні посади в бюджетних установах

2121 0

Ми у соцмережах:

У Костополі посадовці міськради працевлаштували своїх дружин на керівні посади в бюджетних установах

З початком повномасштабного вторгнення Росії в Україну, коли багато хто пішов воювати, а інші активно займатися волонтерством, високопосадовці Костопільської громади почали влаштовувати своїх дружин на керівні посади в бюджетних установах.

Отже, 22 березня отримала посаду начальника управління освіти, культури, молоді та спорту Костопільської громади Олена Дідух. 

Рівненські новини повідомляють, що прізвище говорить саме за себе: вона є членом родини секретаря міськради Давида Дідуха від партії “Європейська Солідарність”. І дарма, що вона не могла виграти у конкурсі, адже зовсім не має належного досвіду, бо раніше викладала лише у недільній школі церкви, членом якої є Давид Дідух. Одночасно з розпорядженням про призначення Олені Дідух одразу встановили надбавку за високі досягнення в роботі.

 А вже наступного дня, 23 березня, отримала посаду Олександра Кузнюк, вона завідує центром культури і дозвілля у Центрі культурних послуг. Виклопотав їй посаду, таку “актуальну” під час війни, чоловік, заступник міського голови Костополя Юрій Кузнюк від партії “Свобода”.

До речі, нині Давид Дідух є виконувачем обов'язків міського голови Костополя, бо чинний міський голова Євгеній Денисюк хворіє і не ходить на роботу. Подейкують, що Дідух буде виконувачем обов'язків  аж до наступних виборів міського голови Костополя.

 

 

 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також