У Костополі продавчиня душила покупця за те, що зайшла без маски

8772 0

Ми у соцмережах:

У Костополі продавчиня душила покупця за те, що зайшла без маски

Костопільчанка Ірина Веремчук стверджує, що стала жертвою не адекватної продавчині з магазину «Київських напівфабрикатів» у Костополі. Жінка зайшла до магазину і побачила, що продавець опустила маску до підборіддя, тож вирішила і собі не вдягати. Це й спровокувало конфлікт.

 «Оскільки в продавчині маска «висіла на бороді» та й була вона без рукавичок, я теж зайшла без маски. Зрозумійте мене правильно: я мала при собі маску, але якщо я маю дотримуватися карантину, то й інші теж, тим більше в магазині. З боку продавчині одразу посипалися в мою адресу хамські зауваження. У відповідь я теж зробила їй зауваження, що її зовнішній вигляд, як продавця, теж не відповідає вимогам карантину. Вона стала вимагати покинути магазин та відмовлялася обслуговувати! Хамство, невихованість, непрофесійність та ненависть в продавчині зашкалювала! А далі було ще "цікавіше": я дістала з холодильника пакет варениками, з проханням, щоб вона мене обслужила, та й конфлікт вичерпано. Продавець вирвала в мене з рук пакет з варениками, вони розлетілися по цілому магазині, а іншою рукою вхопила мене за шию та почала душити! Я її відпихнула, тому і від її нігтів лишились подряпини. Звичайно я після цього почала на неї кричати, люди збіглися. Шкіру живцем здерла, сьогодні рана. Нігті чорні в неї, щоб хоч зараження не було», - розповіла вона, опублікувавши відповідні фото.

Костопільчанка каже, що до поліції не зверталася, проте вирішила поділитися ситуацією, щоб вона знову не повторилася в майбутньому.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також