У Костополі прощались із солдатом, який захищав Україну та долучився до воїнів небесного легіону

957 0

Ми у соцмережах:

У Костополі прощались із солдатом, який захищав Україну та долучився до воїнів небесного легіону

Костопільчани сьогодні поховали 50-річного земляка Сергія Матвійчука, який отримав смертельне поранення під час артилерійського обстрілу поблизу Лисичанська на Луганщині, виконуючи бойове завдання.

У соборі Петра і Павла відбулась панахида за загиблим воїном.

Потім рідні, земляки та побратими провели Сергія Матвійчука до Майдану Шевченка.

Після прощання солдата поховали на "новому" кладовищі поруч з іншими воїнами небесного легіону, повідомляє Костопільська міська рада.

Сергій Матвійчук був дбайливим батьком, виховував трьох дітей - двох дочок та восьмирічного сина. Свого часу закінчив місцеву ЗОШ № 3, виготовляв меблі для місцевих замовників, не так давно влаштувався на ТОВ «Українські лісопильні», . Сергій служив на флоті і дуже пишався званням моряка, та коли настав час, без вагань піхотинцем пішов на фронт. Вірний військовій присязі, у бою за нашу Батьківщину під час артилерійського обстрілу в районі Лисичанська отримав поранення, несумісні з життям.

Розум не сприймає цієї реальності, адже вдома не встиг завершити багато необхідних справ.

Дякуємо за звитягу, козаче, вклоняємось твоїй самопожертві. Ти залишишся в наших серцях гідним поваги Героєм, чиє ім’я завжди з великою вдячністю та шаною згадуватимуть майбутні покоління костопільчан.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також