У Костополі судитимуть посадовицю за шахрайство із оплатою адмінпослуг

1054 0

Ми у соцмережах:

У Костополі судитимуть посадовицю за шахрайство із оплатою адмінпослуг

Слідчі відділу поліції №2 м.Костопіль закінчили досудове розслідування та за погодження прокуратури скерували до суду матеріали кримінального провадження відносно 39-річної працівниці держустанови, обвинуваченої у шахрайстві.

Майже рік посадовиця вчиняла шахрайські дії із грошима, сплаченими громадянами за надання адміністративних послуг. Викрили її на фінансових махінаціях працівники служби безпеки банку, які і звернулися до правоохоронних органів.

У рамках досудового розслідування поліцейські встановили, що службова особа під час оформлення документів брала від громадян кошти готівкою, аби вони не витрачали час на оплату. Гроші перераховувала зі своєї платіжної картки та роздруковувала квитанцію. Потому телефонувала у колцентр банку та, зловживаючи довірою оператора, відміняла транзакцію, повертаючи в злочинний спосіб кошти на свій рахунок.

Вона привласнила оплату від 32 осіб, які сплатили за надання адмінпослуг, на загальну суму майже 19 тисяч гривень. Вкрадені суми варіювалися від 297 до 1095 грн.

І хоч обвинувачена щиро розкаюється у скоєному, відповідно до санкції статті їй може загрожувати до трьох років позбавлення волі. Завдану майнову шкоду вона відшкодувала у повному обсязі, повідомила поліція Рівненщини.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також