У Костополі відкрили меморіальну дошку в пам'ять про молодого офіцера, який загинув на Херсонщині

1788 0

Ми у соцмережах:

У Костополі відкрили меморіальну дошку в пам'ять про молодого офіцера, який загинув на Херсонщині

Молодий та відважний воїн. Він поклав своє життя за наше із вами майбутнє. На вулиці Олега Пруцкова у Костополі відкрили меморіальну дошку. Цього дня, 14 лютого 2022 року, матір Наталія Пруцкова проводжала на службу свого єдиного і дорогого серцю сина.

Олег народився у місті Костопіль.  Навчався у Кременчуцькій гімназії №20. З дитинства мріяв стати військовим, тому вступив до Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові. У вільний час активно займався спортом. Любив читати і подорожувати.

Після випуску молодий офіцер служив у 128-й окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді Збройних Сил України. Воював в ООС на Донбасі.

Під час повномасштабного вторгнення обіймав посаду заступника командира протитанкової артилерійської батареї. З перших днів разом із підрозділом брав участь в обороні Батьківщини від російських окупантів.

Старший лейтенант Олег Пруцков, позивний Парус, загинув 29 серпня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу села Миролюбівка на Херсонщині. Офіцеру було 24 роки.

Цьогоріч 8 лютого Олегу мало би виповнитися 26 років.

- На відкриття меморіальної дошки прийшли рідні загиблих воїнів, військові, представники влади та громадськості. Священники ПЦУ провели молебень та освятили дошку. Право відкриття надали троюрідній сестрі Олега – Анні Ізотовій. Він був єдиним сином у батьків, представником четвертого покоління військових у родині. Порядний, чуйний, ввічливий, Олег завжди йшов до своєї мети та хотів допомагати іншим. Вічна пам'ять Олегу Пруцкову. Вічна слава вірному сину української нації, - йдеться у повідомленні Костопільської міської ради.

 

 

 





 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також