У Костополі змагались ветерани

2368 1

Ми у соцмережах:

У Костополі змагались ветерани

Сьогодні в ДЮСШ міста Костопіль відбувся футзальний турнір, присвячений 80-річчю з дня народження Тараса Примака.

Об 11 годині на футзальному майданчику в Костополі було  велелюдно. На турнір прибули чотири команди ветеранів:  з Костополя ("Горизонт"),Дубна ("Спартак"), Березного ("Случ") та Сарн ("Маяк"). Підтримати їх приїхали  і вболівальники, котрі чекали видовищної гри від своїх товаришів, дідусів, батьків та чоловіків. Попри поважний вік учасників (45+), на полі розгорілась напружена гра.

Після відбіркових раундів у фіналі зійшлись команди з Костополя та Дубна. Перемогу заслужено святкували господарі, котрі продемонстували комбінаційну  та довищнуну гру. 

Під час церемонії нагородження були визначені переможці в особистих номінаціях. Найкращим гравцем став Віктор Галушко із Сарн. Особливу увагу своєю грою привернув переможець номінації "найкращий воротар" з команди Березнівських ветеранів. Увесь турнір він демонстрував впевненість та надійність, а його карколомні сейви кожного разу викликали овації трибун. Також захоплення викликав найстарший учасник турніру з Дубна, який вразив усіх не тільки фізичною формою, а й позитивним настроєм і щирою хлопчачою радістю. Нагороду йому вручив рідний брат Тараса Примака - Дмитро.

Турнір став справжнім святом для його учасників  та їхніх вболівальників. Ветерани продемонстрували справжній футбол - жорсткий та непоступливий, але у той же час благородний та романтичний.  В свою чергу, вболівальники відповіли оплесками, вигуками та справжніми емоціями.

Пропонуємо вам фоторепортаж з майданчику:


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також