У кожного політика в Рівному — своя ялинка

7774 0

Ми у соцмережах:

У кожного політика в Рівному — своя ялинка

Рівне цього року буде без так званої головної ялинки, яку традиційно встановлювали на центральному майдані й відкривали керівники міста. Натомість рівняни, жартуючи, назвали головною ялинкою ту, що встановлена і прикрашена біля ринку Дикого.

На майдані Незалежності цього року замість зрубаної ялинки створили так званий коридор з підвішених ілюмінацій, вбрали три ялинки, які ростуть, у прикраси, що нагадують віконечка, і поставили ілюмінацію, яка нагадує, що наступний рік — 2021. Хтось каже — це убого, хтось уточнює — скромно, але гарно, особливо вночі, коли все це світиться. До речі, гірлянди, які створили цей коридор, позичили в сусідів — в ТЦ «Злата плаза», який свою ялинку встановив традиційно раніше за всіх.

Ялинка на ринку Дикого

Міський голова Рівного Олександр Третяк, за ініціативою якого й відмовились від зрубаної ялинки, говорить:

— Живі ялинки в центрі виглядають не гірше, ніж зрізана. Ну а наступного року я обіцяю рівнянам зробити мега-свято і поставити велику ялинку.

Тут, щоправда, слід зауважити: якщо цього року на ялинці зекономили приблизно 40 тисяч гривень, то наступного за штучну ялинку доведеться викласти приблизно 800 тисяч.

Новорічні ялинки на майдані

А тим часом секретар міськради Віктор Шакирзян, схваливши ідею міського голови, опікувався іншою ялинкою — у новому мікрорайоні «На Щасливому». Особисто «засвічував» її. Вийшло, кажуть, «по-багатому» — з концертом і навіть салютом, незважаючи на заборону, яка діє в Рівному з 2014 року.

«На Щасливому» святкували з розмахом

А от голова Рівненської облради Сергій Кондрачук цього року — без власної ялинки. Натомість переодягнувся у святого Миколая та ходив по Рівному — вітав людей і роздавав дітям солодощі.

Голова облради Сергій Кондрачук в ролі Миколая

Богдан СЛОНЕЦЬ.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також