У Кривому Розі почервоніла вода

1388 0

Ми у соцмережах:

У Кривому Розі почервоніла вода

Сьогодні, 16 вересня, у Кривому Розі в річці Інгулець почервоніла вода.

Промислові підприємства надали для засипки шлюзів понад 50 великих самоскидів з бутом, суглинком та щебенем. Про це повідомив начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул.  Спеціалісти вже засипали шлюзи гідротехнічної споруди, по якій вдарили російські окупанти, повідомляє Перший Криворізький .

Нагадаємо, 14 вересня російська армія випустила по Кривому Рогу 8 ракет. Пізніше з'ясувалось, що це були ракети «Кінжал» та «Іскандер». Після влучань ракети у декількох районах міста не стало водопостачання, адже росіяни умисно влучили у гідротехнічну споруду.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що це була спроба затопити Кривий Ріг.

Під час удару люди не постраждали, але в річці Інгулець піднявся рівень води до 2 метрів. За ранок він просів уже на 40 сантиметрів, повідомляє начальник військової адміністрації Дніпропетровської області Валентин Резніченко.

Внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу підтоплено було 112 житлових будинків.

Криворізькі фахівці ДСНС та інші служби спільно кілька разів підривали споруди, аби уникнути катастрофічних наслідків масштабної аварії. 

Сьогодні, 16 вересня, ППО повітряного командування "Схід" збило три крилаті ракети, які летіли на три райони Дніпропетровської області, повідомляє Повітряне командування “Схід” на своїй сторінці у соцмережі.

Нагадаємо, сьогодні російські війська знову завдали ракетного удару по гідротехнічним спорудам Кривого Рогу.  Руйнування серйозні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також