У квартирі варашівця поліція вилучила наркотики, вартістю 15 тисяч гривень

1230 0

Ми у соцмережах:

У квартирі варашівця поліція вилучила наркотики, вартістю 15 тисяч гривень

Поліцейські Вараського відділу поліції сьогодні, 25 січня, на підставі ухвали суду провели обшук у квартирі 37-річного жителя Вараша.

Дільничні офіцери спільно зі слідчими виявили у квартирі чоловіка згортки, пакети та ємності із сухими подрібненими коноплями, загальною вагою близько 500 грамів, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

За цінами «чорного» ринку вартість цього виду наркотиків становить майже 15 тисяч гривень.  

37-річний власник помешкання був неодноразово засуджений за вчинення крадіжок, хуліганства та нанесення тілесних ушкоджень.

Як пояснив він поліцейським, коноплю влітку минулого року самостійно виростив біля міського сміттєзвалища. Зібраний урожай зберігав у квартирі для власного споживання.

Відповідно до освідчення, проведеного лікарем-наркологом, на час обшуку чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння.

 Вилучений канабіс направили до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС для проведення експертизи, за результатами якої слідчий ухвалить відповідне процесуальне рішення, зокрема й повідомлення про підозру.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також