У Квасилові готуватимуть спеціалістів популярних професій

737 0

Ми у соцмережах:

У Квасилові готуватимуть спеціалістів популярних професій

У Квасилівському професійному ліцеї в центрі «Сучасні транспортні технології» готуватимуть спеціалістів за такими популярними професіями, як рихтувальники, слюсарі з ремонту, водії, майстри з діагностики електронного обладнання та інші.

Вже 30-ий навчально-практичний центр, який відкрили на Рівненщині. У закладі є необхідне електроустаткування, камери фарбування машин, рихтувальна лабораторія і навіть обладнання для аквапринту (це інноваційна технологія для декорування поверхонь будь-яких форм і текстур). Студенти забезпечені найкращим устаткуванням у Західній Україні.

До слова, перші майстерні навчально-практичного центру відкрили ще в березні. Тут вже випустили 50 слухачів із різних областей України – від Львова до Донецька. Крім студентів, доросле населення через центри зайнятості теж може потрапити до НПЦ і отримати додаткову професію.

На сьогодні спеціаліст транспортних технологій – це затребувана професія. 

- Система професійної освіти має бути мобільною і передувати усім викликам. А також йти попереду тих подій, які мають відбуватися. Цей заклад є продовженням підняття рейтингу фахової професії. Адже економіку області створюють саме робітничі професії, – розповів директор департаменту освіти і науки Рівненської ОДА Петро Коржевський.

За словами директора закладу Олександра Савчука, люди, які навчатимуться в цьому НПЦ, зможуть не лише отримати професію, а й відповідати на всі сучасні виклики галузі транспортної технології.

Нагадаємо, що у Квасилівському професійному ліцеї вже працює НПЦ «Зварювальні технології», повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також