У Квасилові попрощалися зі стрільцем-снайпером, який загинув на Донеччині

1019 0

Ми у соцмережах:

У Квасилові попрощалися зі стрільцем-снайпером, який загинув на Донеччині

У Квасилові сьогодні попрощалися із 49-річним стрільцем-снайпером Сергієм Гамулою. Через затяжну повітряну тривогу прощання з бійцем перенесли з майдану Незалежності у Рівному до церкви Петра і Павла у Квасилові.

Квасилівчанин Сергій Гамула до повномасштабного вторгнення працював зварювальником на приватній СТО, згодом планував розпочати власну справу. З дружиною він виховував сина та доньку, йдеться у повідомленні Рівненської міської ради. 

Майже вся служба Сергія Гамули минула на Донеччині – туди його направили наприкінці березня. Саме тут проявилися його інші якості – стриманість, розсудливість, серйозність. Військова служба, до якої не мав потягу у мирний час, Сергієві подобалась. Загинув Сергій Гамула 1 листопада внаслідок мінно-вибухової травми, виконуючи бойове завдання поблизу села Павлівка Донецької області. Його поховали на кладовищі у Квасилові.

- 49-річний стрілець-снайпер, солдат Сергій Гамула - герой, який навічно в пам'яті. Вдячність захиснику, що віддав найдорожче - власне життя за наше з вами мире небо, - каже міський голова Рівного Олександр Третяк.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також