У Квасилові раптово зникла зупинка

3408 0

Ми у соцмережах:

У Квасилові раптово зникла зупинка

Дорожні знаки «автобусна зупинка на вимогу» при виїзді з Квасилова у бік Здолбунова, не так давно зникли у невідомому напрямку. Як наслідок, водії маршрутних таксі припинили зупинятися у згаданому місці.

Про це повідомив квасилівчанин Андрій з вулиці Замкової. Його, як і сусідів чоловіка, неабияк схвилювала та обурила подібна ситуація, адже послугами маршрутних таксі користується чимало пенсіонерів, яких водії відтепер завозять далеко у бік Здолбунова, дозволяючи вийти лише там, повідомляє Інший Квасилів.

Зупинка при виїзді з Квасилова у бік Здолбунова, поблизу колишнього знаку «Здолбунівський район», з’явилася в цьому місці сім років тому завдяки спільним зусиллям жителів селища та громадського активіста Павла Дутка.

Наразі Павло Дутко є депутатом Рівненської районної ради, а також військовослужбовцем ЗСУ. Він намагається встановити, куди і чому зникла зупинка:

– Ситуація є дуже дивною. В усних розмовах зі мною посадовці не змогли пояснити мені, що трапилося з дорожніми знаками та з самою зупинкою. Тож готую депутатські звернення в управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА, а також у Службу автомобільних доріг у Рівненській області. Мене, як і інших квасилівчан, цікавлять питання, що трапилося із зупинкою і чи внесли її свого часу до паспорта автобусного маршруту. Дуже сподіваюся, що трапилося непорозуміння і вже невдовзі жителі вулиць Замкової та Шевченка знову матимуть змогу виходити з транспорту безпосередньо біля своїх осели, а не за кілометр від них. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також