У Квасилові ремонтують вулицю, яку постійно затоплює

773 0

Ми у соцмережах:

У Квасилові ремонтують вулицю, яку постійно затоплює

У селищі Квасилів, що біля Рівного, мешканці вулиці Зеленої постійно мали проблему з підтопленнями. Особливо у зимовий та весняний період вулиця перетворювалася на канаву, а вода досягала людських будинків. Однак тепер проблему взялися виправляти.

 - Найперше, що доручили зробити комунальникам на вулиці Зеленій - вирішити проблему із постійним підтопленням. Вони облаштувати дренажні канали аби за їх допомогою можна було відводити воду з проїжджої частини. Окрім цього, в рамках поточного ремонту, комунальники повинні вкласти 500 метрів дороги. Намагаємося в найкоротші терміни завершити усі роботи, аби розпочати ремонт і інших проблемних ділянок у Квасилові, - розповідає секретар ради Віктор Шакирзян.

Окрім цього, у селищі планують відремонтувати рекордну кількість вулиць - Шкільна, Молодіжна та Богдана Хмельницького. Тут найбільш проблемні ділянки доріг у селищі, які вже давно потребували ремонту.

Як розповідає староста селища Віта Кисільова, це найбільш критичні вулиці, які є на сьогоднішній день у Квасилові.

- Руйнація доріг по вулицям Зелена та Шкільна зумовлена їхнім підтоплення після опадів, рухом важкогабаритного транспорту через нову забудову на вулиці Зеленій. По Шкільній теж потік транспорту суттєво збільшився. Було дуже багато звернень до депутатки по нашому округу Світлани Марчук, секретаря міськради Віктора Шакирзяна, до мене особисто, аби вирішити дану проблему. По Шкільній, ситуація значно простіша: сьогодні тут вже вкладене тверде дорожнє покриття. Якщо говорити про вулицю Зелену, тут ключовим було унеможливити подальше підтоплення вулиці. Тому, разом з працівниками рівненського міськШЕУ та геодезистами буде прокладений водостічний канал. Наразі комунальники обрізають гілля дерев, яке заважає руху транспорту, прочищають водостічний канал, з метою відвести воду з проїжджої частини, - розповіла Віта Кисільова.

До слова, комунальники кажуть, ремонтні роботи вже на стадії завершення. В подальшому у селищі Квасилів планують цьогоріч відремонтувати дорогу на вулицях Індустріальна, Замкова та Коротка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також