У Квасилові утеплюють багатоповерхівку, щоб мешканці менше платили за «комуналку»

794 0

Ми у соцмережах:

У Квасилові утеплюють багатоповерхівку, щоб мешканці менше платили за «комуналку»

У Квасилові на вулиці Молодіжній почали термомодернізувати п'ятиповерховий будинок 28-А. Це ініціювали голова ОСББ, мешканці багатоповерхівки та староста селища.

Як інформує Рівненська міська рада, 6 березня голова ОСББ Світлана Басовець подала заявку з пакетом документів на участь в програмі "Енергодім. Рівне":

- З хвилюванням чекали затвердження в столиці і на місцевому рівні. Станом на сьогодні уже розпочато роботи, а саме в техпідпіллі багатоповерхівки замінено і утеплено внутрішні мережі теплопостачання, встановлено лічильник обліку тепла з терморегулятором, збалансовано подачу тепла.

Кошти на впровадження заходів з енергоефективності в ОСББ надійдуть з державного та місцевого бюджетів, а 20% профінансують мешканці цього будинку.

Голова ОСББ відзначила, що лише модернізація техпідпілля дозволить заощадити на оплаті за тепло вдвічі, а ще буде утеплення фасаду.

- Як на мене, старт хороший, можна ділитися досвідом з іншими ОСББ, які є і будуть створені за бажанням мешканців квасилівських багатоповерхівок, - прокоментувала староста Квасилова Віта Кисільова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також