У Квасилові засилля авто: паркувальники поруйнували навіть пандус (ВІДЕО)

2035 0

Ми у соцмережах:

У Квасилові засилля авто: паркувальники поруйнували навіть пандус (ВІДЕО)

Проблема з відсутністю паркувальних місць для авто існує не лише в Рівному. В Квасилові вона, можливо, й гірша. Тут ставлять авто так щільно, що не всі мешканці можуть повз них протиснутись. Не кажучи вже про людей з інвалідністю.

 Про це йдеться в сюжеті Суспільного.

Жителька Квасилова Галина Соляр нарікає на припарковані у дворі авто. Каже, що коли виходить з під'їзду, постійно наштовхується на чийсь транспорт. Жінка показує свій шлях на роботу і пояснює: особливо складно пройти зранку. "В нас у під'їзді живуть дітки з інвалідністю. Для того, щоб їм було легше з під'їзду виїжджати, зробили пандус", – розповідає Галина Соляр.

До журналістів підійшов водій, своє обличчя попросив не показувати. Пояснює: місця для авто бракує. З пані Галиною він обговорює облаштування комунальної стоянки.

На болоті можна було б зробити яку парковку чи що. Ось за гаражами. Вимости, зроби, будуть ставити", – пояснює водій.

– А якось будинком скинутися, якусь розширену парковку не пробували? – запитує журналіст.

– Тут кожен сам за себе, нема такого. Я собі купив чого – бо карантин, нема чим на роботу добиратися. Дружина, дитина в Рівному, а як добиратися? А гараж – як пів квартири коштує.

Такі двори – спадок радянських часів, коли архітектори не розрахували на велику кількість авто – пояснює телефоном староста Квасилова Віта Кисільова.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також