У Квасилові затримали грабіжника

3756 0

Ми у соцмережах:

У Квасилові затримали грабіжника

У селищі Квасилів 47-річна продавчиня магазину 26 серпня вийшла на кілька хвилин з-за прилавку, як зловмисник проник у заклад із тильної сторони та схопив її сумку.

Жінка зреагувала на підозрілий звук, бо «покупець», коли збирався із виходити награбованим, зачепився. На крики про допомогу чоловіка наздогнали відвідувачі. 

Слідчо-оперативно група встановила особу зловмисника, яким виявився 24-річний місцевий житель. Він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Під час поверхневого огляду жіночої сумки, де було близько 100 гривень та особисті речі потерпілої, у чоловіка вже не було. Втім, він зізнався, що викинув їх дороною, коли втікав,  та показав, де знаходяться.

- Молодика затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання, — повідомив т.в.о. начальника слідчого відділення Рівненського районного відділення поліції Вадим Артюхович. — Йому повідомили про підозру у вчиненні грабежу. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає  позбавлення волі строком від чотирьох до шести років».

З’ясувалося, що слідством до суду скеровано два кримінальні провадження щодо вчинення 24-річним жителем Квасилова крадіжки та порушення недоторканості житла.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також