У квітні рівненські браконьєри наловили 17 кг риби

844 0

Ми у соцмережах:

У квітні рівненські браконьєри наловили 17 кг риби

Завданих ними збитків нарахували на 444 тисячі гривень, а от сума накладених штрафів склала... 629 грн. До суду уже передано 6 справ, - повідомляє Рівненський рибоохоронний патруль.

Загалом протягом минулого місяця у порушників вилучили 17,15 кг риби та 50 знарядь лову. Зокрема, вночі 27 квітня на ставу у селі Боремель Дубенського району упіймали браконьєрів, які рибалили електровудками та мали 700 метрів сіток. Тоді чоловіки встигли наловити кілька щук, окунів, линів, карася та ще понад дві сотні пліток. 
Тим часом рибоохоронний патруль розповідає про "свіжий" травневий випадок на Поліссі - 3 травня о 05:30 ранку на водоймі поблизу села Заслуччя Сарненського району патрульні застали "на гарячому" чоловіка, який рибалив з використанням забороненого колючого знаряддя лову – острога. Браконьєр намагався втекти, але адмінпротокол на нього все ж склали.

Рівненський рибоохоронний патруль закликає громадян бути відповідальними, рибалити з берега поза межами нерестовищ та не використовувати заборонені знаряддя лову. В управлінні функціонує телефон «гарячої» лінії: (067) 540 53 90.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також