У лікарні на Поліссі тепер є японський комп’ютерний томограф

1109 0

Ми у соцмережах:

У лікарні на Поліссі тепер є японський комп’ютерний томограф

Зарічненська багатопрофільна лікарня отримала нове медобладнання – сучасний комп’ютерний томограф Canon Medical Systems Corporation, виробництва Японії.

Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін та додав, що він був придбаний медичними закупівлями України на замовлення МОН.

- Комп’ютерний томограф вже змонтовано, а медичний персонал пройшов необхідне кваліфіковане навчання для подальшої роботи з ним. Також разом із обладнанням у лікарні встановлено джерело безперебійного живлення необхідного класу. Лікарі зможуть працювати з обладнанням після отримання дозволу на право експлуатації апарату від ДІЯР, - сказав Сергій Подолін.

Зарічненська багатопрофільна лікарня надає невідкладну спеціалізовану медичну допомогу пацієнтам терапевтичного, хірургічного, акушерсько-гінекологічного та педіатричного профілю. Цьогоріч стаціонарну медичну допомогу у медзакладі отримали майже 5 тисяч осіб, а на приймальне відділення за невідкладною допомогою звернулися понад 2 тисячі пацієнтів.

Нагадаємо, що компʼютерна томографія забезпечує детальну діагностику внутрішніх органів і систем. КТ-сканування можна застосовувати для обстеження майже всіх частин тіла, діагностики захворювань і травм різної складності. Це дозволяє лікарям використовувати найновітнішу методику діагностування, а пацієнтам надає доступ до медичної допомоги найвищого рівня. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також