У лісгоспі визначили найкращих

1149 1

Ми у соцмережах:

У лісгоспі визначили найкращих

Сьогодні на державному підриємстві «Костопільський лісгосп» відбулися збори колективу, на яких лісівники району підсумували роботу за 2018 рік, затвердили колективний договір на поточний рік, а також відзначили найкращих своїх працівників.

Досягнення та плани лісової галузі Костопільщини з фахівцями обговорили голова обласної ради Олександр Данильчук та голова Костопільської РДА Олександр Середа.

Олександр Данильчук, який також здобув вищу освіту та має досвід роботи в лісовій галузі, подякував працівникам усіх підрозділів Костопільського лісгоспу за гарну роботу. Відзначив, що місцеві лісівники з року в рік нарощують економічні та фінансові показники, впроваджуючи сучасні світові практики ведення лісового господарства. Крім того, зауважив Олександр Данильчук, в Костопільському лісгоспі на високий рівень поставили соціальний захист та забезпечення своїх працівників.

Голова обласної ради нагородив почесною грамотою колектив Костопільського лісництва, яке стало найкращим за результатами трудового суперництва, повідомляє прес-служба обласної ради..

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також