Рівнянин «замінував» потяг «Дніпро-Івано-Франківськ»

1104 0

Ми у соцмережах:

Рівнянин «замінував» потяг «Дніпро-Івано-Франківськ»

Слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 повідомили затриманому, 22-річному мешканцю Рівненської області, про підозру у вчиненні злочину. За скоєне йому загрожує покарання - до шести років позбавлення волі.

Анонімне повідомлення про замінування потяга сполученням «Дніпро-Івано-Франківськ» надійшло у поліцію 8 січня близько 20.00. На території Кіровоградської області правоохоронці, зокрема спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та співробітники інших служб, обстежили рухомий склад - жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було.

Проведеними заходами оперативники кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №2 встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 22-річний мешканець Рівненської області та затримали його в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

 

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні завідомо неправдивого повідомлення про загрозу безпеці громадян. Досудове розслідування триває, повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також