У Малолюбашанській громаді п’ять депутатів від «НАРОДНОГО ФРОНТУ»

1130 0

Ми у соцмережах:

У Малолюбашанській громаді п’ять депутатів від «НАРОДНОГО ФРОНТУ»

24 грудня 2017 року відбулися вибори голови та депутатів Малолюбашанської об’єднаної територіальної громади, яка утворилася у Костопільському районі. Політична партія «НАРОДНИЙ ФРОНТ» вперше після 2014 року взяла участь у виборах на Рівненщині й досягла стовідсоткового результату.

Усі п’ятеро кандидатів, висунуті партією, стали депутатами. Так, у селі Мирне на двох округах перемогли освітянки Алла Мишкевич та Вікторія Лукомська, набравши по 63% голосів кожна. На окрузі у селах Моквин та Тихе найбільшу підтримку отримала підприємниця Людмила Панасюк (34,5%). У селі Кам’яна Гора люди обрали депутатом керівника фермерського господарства Василя Свинарського. За нього проголосувало 32% виборців. Переможцем на одному з округів у селі Лісопіль став підприємець Олександр Юрчишин, якого підтримав 41% виборців. Отже, у Малолюбашанській громаді з 22 депутатів буде п’ять представників політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ», які утворять депутатську фракцію. За словами голови Рівненської обласної організації політичної партії «НАРОДНИЙ ФРОНТ» Вадима Сидорчука, такого результату було варто очікувати. - «НАРОДНИЙ ФРОНТ» має сильну команду в усіх районах Рівненської області, і на виборах у Костопільському районі був передбачуваний результат. Люди втомилися слухати популістів і тих, хто лише обіцяє. Представники «НАРОДНОГО ФРОНТУ» проводять реальну роботу, мають авторитет на місцях, тому за них голосують, їх підтримують. У 2018 році також будуть вибори в об’єднані громади на Рівненщині і ми братимемо у них участь. Наша команда як на рівні держави, так і на місцях готова брати на себе відповідальність і працювати для людей, - розповів Вадим Сидорчук. Вадим Сидорчук

Вадим Сидорчук
У Малолюбашанській громаді депутати від «НАРОДНОГО ФРОНТУ» реалізовуватимуть програму, з якою ішли на вибори. Зокрема, це ремонти доріг, освітлення вулиць, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, встановлення зупинок, вирішення проблем транспортного сполучення з окремими селами, а також забезпечення усім потрібним закладів соціальної сфери (дитячих садків, шкіл, будинків культури, ФАПів тощо).
Текст розміщено на правах реклами.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також