У маршрутці «Рівне-Зарічне» затримали перевізника наркотиків, а він благав відпустити за хабар

502 0

Ми у соцмережах:

У маршрутці «Рівне-Зарічне» затримали перевізника наркотиків, а він благав відпустити за хабар

Поліцейські з Дубровиці спільно з прикордонниками здобули оперативну інформацію, що 46-річний дубровиччанин може перевозити заборонені речовини.

Маршрутку сполученням «Рівне-Зарічне», у якій їхав чоловік, зупинили на блок-посту у Сарненському районі. Дубровиччанин не мав при собі жодних документів, натомість під час поверхневої перевірки у кишені кофти поліцейські виявили два згортки із канабісом.

Аби уникнути кримінальної відповідальності, порушник запропонував усе «вирішити» на місці. Попри застереження,  що це карається Законом, залишив у жилетці 2000 гривень.

- Державна прикордонна служба має нульову толерантність до корупції, тому військовослужбовець, відразу, не вагаючись, повідомив правоохоронців про пропозицію неправомірної вигоди,  - повідомляє Північний кордон ДПСУ.

Слідчо-оперативна група вилучила речові докази. Вирішується питання повідомлення про підозру зловмиснику, який уже був судимий за майнові злочини. 

Хабародавцю прийдеться відповідати за двома статтями Кримінального Кодексу Украни:  369 - за пропозицію, обіцянку або надання неправомірної вигоди службовій особі  та за 309 - за незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також