«У мене здерта половина обличчя, а водій вантажівки побіг шукати свідків» - пасажирка буса про ДТП

1191 0

Ми у соцмережах:

«У мене здерта половина обличчя, а водій вантажівки побіг шукати свідків» - пасажирка буса про ДТП

Вчора неподалік села Городище Рівненського району трапилася ДТП.

 Як повідомляла поліція Рівненщини, водій автомобіля «Mercedes-Benz Vito» допустив зіткнення із вантажівкою «MAN».

Пасажирка буса Вікторія розказала для «Суспільного» свою версію подій:

- Ми не їхали швидко, їхали за цією вантажівкою. Не обганяли, нічого, мені треба було на "Чайку" на 10-ту годину на роботу. Ми виїхали зі Здолбунова в 9:20, у нас було 40 хвилин, а треба від сили 20, тому ми й не спішили. Їхали за ним, приблизно кілометрів 90 на годину.

Все, що я пам'ятаю – він вмикає поворот та починає різко гальмувати і йти на розворот. У нього авто габаритне, у нас теж, об'їхати його – ніяк. Мій хлопець починає різко гальмувати. У мене є посвідчення водія, і я розумію, що на трасі поворот треба вмикати за 200 метрів, а не за кілька секунд.

Наш водій вийшов із машини, запитав, чи я можу рухатись, вийняв мене із машини і посадив на узбіччі. Під'їхало ще одне авто і водій викликав швидку, і був, поки не приїхала швидка. Водій машини, в яку ми стукнулись, спокійно собі від'їхав, вийшов і побіг до людини на зупинці, до свідка. Він не дивився, що з нами. А в мене здерта половина обличчя, я вся в крові.

Поліція розслідує обставини ДТП. Санкція статті, за якою правоохоронці відкрили провадження, передбачає покарання у вигляді штрафу від 3400 до 8500 гривень, можливі також виправні роботи на термін до 2-х років, або обмеження волі до трьох років із позбавленням права керувати авто на такий же термін. Міру покарання у підсумку визначає суд.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також