У мешканців Полісся знайшли канабіс та обріз

718 0

Ми у соцмережах:

У мешканців Полісся знайшли канабіс та обріз

На блокпосту у Дубровиці дільничний офіцер поліції під час перевірки у 45-річного місцевого жителя виявив суху подрібнену речовину, схожу на канабіс.

Слідчо-оперативна задокументувала кримінальне правопорушення — відомості внесені до ЄРДР за фактом незаконного зберігання наркотичних речовин.

У рамках кримінального провадження дізнавачі провели санкціонований обшук за місцем проживання зловмисника.  У будинку за меблями виявили пакет, у якому було майже 30 грамів канабісу. Наркотичну речовину вилучено та скеровано для проведення експертизи.

Крім того, під час профілактичного відпрацювання із виявлення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин інспектор контролю за обігом зброї спільно з оперативниками та прикордонниками в будинку 41-річного жителя села Берестя виявив предмет, зовні схожий на обріз гладкоствольної мисливської рушниці.

Чоловік, у якого будь-які документи на зберігання зброї були відсутні, добровільно видав її поліцейським.

Слідчі відділу поліції № 1 м. Дубровиця за фактом незаконного поводження зі зброєю та боєприпасами внесли відомості до ЄРДР за частиною 1 статті 263 Кримінального Кодексу України. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також