У Міносвіти закликають організувати дистанційне навчання на наступні два тижні

1466 0

Ми у соцмережах:

У Міносвіти закликають організувати дистанційне навчання на наступні два тижні

Т. в. о. міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет висловив занепокоєння щодо розповсюдження коронавірусної інфекції у країні та закликав місцеву владу перевести школи на дистанційну форму навчання на найближчі два тижні.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, передає УНІАН.

«Прохання не тільки як керівника Міністерства освіти і науки, а як батька — знайти можливість організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для наших дітей. Знаю і розумію, що питання організації навчання вирішують на місцях. Але важливо, щоб у такій непростій ситуації центральна та місцева влада діяли спільно. Тому дуже прошу дослухатися до рекомендацій Державної та місцевих комісій з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, а також РНБО», — написав Сергій Шкарлет.

Т. в. о. міністра освіти відзначив, що розуміє всі виклики, перед якими постають керівники закладів освіти, вчителі та батьки. І що ці виклики намагається долати весь світ. Він акцентує увагу на тому, що найголовніше — не допустити стрімкого поширення коронавірусу та зберегти здоров’я людей.

Нагадаємо, що від понеділка міста Рівне, Дубно, Вараш та Острог, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський, Острозький, Рівненський та Сарненський райони буде віднесено до «помаранчевої» зони на 14 днів.

За рекомендаціями МОЗ у регіонах, що входять до помаранчевого рівня епіднебезпеки, педагогам у процесі викладання навчальної дисципліни рекомендовано використовувати захисні щитки, наповненість класів не повинна перевищувати 20 осіб. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також