У Мирному - День жалоби за загиблим воїном

2677 0

Ми у соцмережах:

У Мирному - День жалоби за загиблим воїном

Завтра, 13 травня, у селі Мирне на Костопільщині відбудеться церемонія військового поховального ритуалу загиблого захисника України - Андрія Матеуша, 1977 року народження.

Приблизно о 8:00 тіло загиблого привезуть у рідне село. Процесія рухатиметься вулицями Центральна, Омеляненка, Тиха до будинку Героя.

Прощання розпочнеться о 12.00 у рідному будинку за адресою: с.Мирне, вул.Тиха, 1. Від будинку загиблого процесія рухатиметься на площу перед будинком культури, де жителі громади матимуть можливість попрощатися із загиблим Героєм, та до Свято-Миколаївського храму.

Поховання відбудеться на діючому кладовищі с.Мирне. 

У день поховання Андрія Матеуша, що загинув, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України під час війни росії проти України, на території Малолюбашанської територіальної громади оголошено День жалоби. Відповідне розпорядження підписала Малолюбашанська сільська голова.

На знак скорботи за загиблим просять приспустити Державні Прапори України з траурними стрічками на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організація незалежно від форми власності.

Згідно з розпорядженням сільського голови обмежено проведення розважально-концертних заходів на території громади, а також заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також