У міськШЕУ показали, скільки пудів солі заготовили на зиму (ФОТО)

1374 0

Ми у соцмережах:

У міськШЕУ показали, скільки пудів солі заготовили на зиму (ФОТО)

У міському шляхоексплуатаційному управлінні розповіли про готовність до зимового періоду: стан доріг міста, наявність снігоочисної техніки та протиожеледних засобів. Кажуть, що в процесі підготовки вдалося навіть зекономити кошти за рахунок того, що в листопаді сніг поки ще не випав.

11 червня 2019 року виконком прийняв рішення створити штаб з підготовки комунального фонду міста до осіннє-зимового періоду. Кожне комунальне підприємство мало виконати ряд заходів відповідно до цього наказу, після чого спеціально створена інспекція мала перевірити якість їх виконання. За результатами перевірки міськШЕУ отримало оцінку 4,8 з можливих 5 балів.

-        В цьому році ми виконали робіт по поточному, ямковому і середньому ремонту вулиць міста на загальну суму більше 41 мільйона гривень, що складає більше 60 тисяч метрів квадратних, - розповів начальник міськШЕУ Віктор Климук. - Провели ремонт доїздів та під’їздів об’єктів інфраструктури міста, дворових територій. Це хороші показники. Але роботи ми ще продовжуємо, бо осінь видалася теплою. В минулі роки ми 10 листопада вже мали сніг, ожеледицю і мусили приступати до чистки доріг. Тож цього річ за рахунок того, що ми не виконували таких робіт з початку листопада, нам вдалося зекономити близько мільйона гривень. Ці кошти направимо на той же ремонт.

За словами Віктора Климука, у місті з 18 необхідних одиниць техніки, яку задіюють в осіннє-зимовий період, є 15. Проте 5 з них – застарілі і потребують заміни. Чиновник показав «ветеранів» підприємства, яким уже тридцять з лишком років.

Також він показав нові авто, які виконують три функції: замітають, очищають дороги та одразу посипають.

За словами Віктора Климука, цього року міськШЕУ заготовило вдвічі більше піску, солі та відсіву в порівнянні з минулими роками.

-        В цьому році ми маємо рекордний об’єм заготовленої солі - 1375 тон, чого за нашими прогнозами має вистачити на весь сезон, - похвалився чиновник.

Віктор Климук також показав новий навіс на території управління, де зимуватиме техніка, яка обслуговує дороги в літній період.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також