У місті рівненських атомників незабаром працюватиме хімчистка

599 0

Ми у соцмережах:

У місті рівненських атомників незабаром працюватиме хімчистка

Катерина Кир’ях з Вараша свого часу зрозуміла, що у її місті відсутня хімчистка й це створює певні незручності для його мешканців. Немає де випрати, а потім випрасувати габаритні речі з текстилю: пуховики, куртки, ковдри, подушки, покривала, штори тощо. Вирішила, що саме вона заповнить цю прогалину.

Для того, щоб опанувати необхідні знання для створення бізнес-плану, записалася на триденні курси «Розпочни свій бізнес: практичні аспекти діяльності», що проходили на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ.

- Я отримала мікрогрант у сумі 250 тис. грн. на розвиток власної справи й нині очікую на надходження коштів, – розповідає Катерина. У мене працюватиме два найманих робітники, вже знайшла зручне місце для майбутньої хімчистки. З огляду на те, що неподалік знаходиться базар, який працює у суботу, відкоригувала графік роботи закладу побуту – ми працюватимемо і в суботу. У майбутньому планую створити прийомні пункти в інших населених пунктах Вараського району, надавати послуги з прання постільної білизни та рушників готелям міста, прання військового одягу, спальників, спецодягу. З впевненістю скажу: мій бізнес має перспективу!

Катерина Кир’ях каже, що попрацювавши на триденному тренінгу під керівництвом сертифікованого тренера міжнародного класу Віктора Красовського зрозуміла, що немає неможливого для людини, яка горить мрією. А успіх завжди приходить до людей, які вміють реально зважувати власні сили, аналізувати ситуацію на ринку праці і знаходити свою бізнесову нішу.

Нагадуємо, що подати заявку на отримання мікрогранту можна на Порталі Дія.

До слова, наступна група слухачів курсу підвищення кваліфікації для отримання нових/додаткових компетентностей «Розпочни свій бізнес: практичні аспекти діяльності» на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ стартує 11 червня, повідомляє Рівненська обласна служба зайнятості.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також