У місті рівненських атомників запрацював «Дозор»

3017 0

Ми у соцмережах:

У місті рівненських атомників запрацював «Дозор»

У Вараші у тестовому режимі розпочала роботу система GPS-моніторингу транспорту Дозор. Система дозволяє відстежувати місцезнаходження громадського транспорту та комунальної техніки.

Відтепер жителі Вараської громади у зручний спосіб зможуть планувати свої поїздки міськими автобусними маршрутами. Також система дозволить керівництву громади моніторити використання техніки комунальних підприємств, повідомляє Вараська міська рада..

У планах розмістити обладнання і в автобусах, що сполучають районний центр із селами громади – нині розпочато перемовини з перевізниками, котрі обслуговують маршрути.

Таким чином Вараш приєднався до низки міст України, де також використовується Дозор. Зокрема, система імплементована у систему громадського транспорту Рівного, Житомира, Черкас, Івано-Франківська, Запоріжжя, Львова, Ужгорода, Чернігова, Хмельницького, а також інших міст Рівненської, Донецької, Дніпропетровської, Кіровоградської, Волинської, Житомирської, Тернопільської, Львівської, Івано-Франківської областей.

Скористатися системою Дозор можна за допомогою мережі Інтернет , додатків до Android та Apple.

Нагадаємо, із 11 січня до маршруту міського автобусу №7 було внесено зміни і додано зупинку "мкр-н Ювілейний 11".

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також