У місті рівненських атомників - жалоба за стрільцем-санітаром, який був поранений на Донеччині і не вижив

4529 0

Ми у соцмережах:

У місті рівненських атомників - жалоба за стрільцем-санітаром, який був поранений на Донеччині і не вижив

4 листопада до Вараша прибуде тіло загиблого Героя - 37-річного Миколи Мариніча.

Траурна хода розпочнеться орієнтовно о 13:00 від Автовокзалу, пройде проспектом Тараса Шевченка, вулицею Степана Бандери та поверне до Свято-Михайлівського храму на вулицю Набережну.

Після поминальної служби процесія пройде до будинку мікрорайон Вараш,  45Б. Після прощання біля під'їзду - хода вирушить вулицями Героїв України, .Лесі Українки до світлофору.

- Поховають нашого Захисника на Алеї Героїв кладовища у селі Стара Рафалівка. Прошу долучитися до гідного прощання з Миколою Маринічем. Вічна пам'ять, - повідомив у Фейсбуці міський голова Вараша Олександр Мензул.

Микола Мариніч після школи навчався на електрозварювальника та монтажника санітарно-технічних систем та устаткування у ПТУ ВП РАЕС. У червні цього року був призваний до лав армії для захисту України. Стрілець-санітар 13-го окремого мотопіхотного батальйону Микола Мариніч помер 29 жовтня у військово-клінічному центрі Західного регіону. Він отримав поранення під час виконання бойового завдання біля села Єгорівка Донецької області.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також